x

Hør ny sang fra The Flaming Lips

Hør ny sang fra The Flaming Lips

The Flaming Lips giver nu en forsmag fra deres kommende album. Det drejer sig om sangen "Look… The Sun Is Rising", som altså vil være at finde på The Flaming Lips' forestående album "The Terror", som udkommer den 1. april. Sangen kan streames via NPR, se link nederst.

Albummet er produceret af bandet selv og samarbejdspartneren Dave Fridmann og udgives af Bella Union (Fleet Foxes, Beach House, The Kissaway Trail med flere). Albummet kommer til at bestå af ni originale sange, som ifølge pladeselskabet vil have et mørkere spektrum og med mere indadvendte tekster end tidligere. Sanger Wayne Coyne siger om albummet:

"Hvorfor har vi lavet den musik, som er "The Terror" – denne triste, foruroligende plade? Jeg vil faktisk helst ikke kende svaret, som jeg tror er: At vi var håbløse, vi var foruroligede og, tror jeg, accepterede, at nogle ting er håbløse. Eller at man skal lade håb dø ét sted, så håbet kan starte med at gro et andet? Måske er dette begyndelsen på svaret."

Stream The Flaming Lips "Look… The Sun Is Rising" her.

The Flaming Lips kan opleves på dette års NorthSide Festival, som løber af stablen den 14.-16. juni i Aarhus. Find billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA