x

Første navn til Grøn Koncert er klar

Første navn til Grøn Koncert er klar

Grøn Koncert bliver som vanligt afholdt af Tuborg og Muskelsvindfonden, når musikkaravanen igen i år turnerer rundt i det danske sommerland. 

Første navn på plakaten er nu offentliggjort, og der er tale om ingen ringere end Danmarks ukronede pop-prinser Nik & Jay. Dermed bliver det femte gang, at duoen kan indtage scenen til Grøn Koncert. Sidst Nik & Jay var med var i 2011, og de to herrer er begejstrede for det grønne publikum:

"De går bare ikke til det dér line-up af kunstnere. De går til Gøn Koncert. Folk er klar på bare at sidde og campere og tage imod på en måde, som er mere åben."

Til sommer er Nik & Jay klar til at fyre den af igen med ny energi og friske numre fra blandt andet deres nye engelsksprogede ep "Copenhagen Pop Cartel", der udkommer i morgen den 8. marts.

Det bliver også anden gang, at Nik & Jay kommer til at lukke og slukke festen fra Grøn Koncerts store scene.

"Vi tager det som en tillidserklæring, at de regner med, at folk bliver for at se, hvad drengene nu har fundet på. Vi synes, det er stort, og vi kommer ikke til at skuffe", udtaler de.

Grøn Koncert foregår fra den 18. til den 28 juli og optræder i Kolding, Randers, Aarhus, Aalborg Esbjerg, Odense, Næstved og København. Billetsalget er allerede startet og foregår på Grøn Koncerts egen hjemmeside. 

Følg Grøn Koncert med Follow og vær blandt de første, der får nyt om næste artist-slip. Lyt til årets Grøn-artister på GAFFAs playliste her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA