x

Tobias Trier på vej med album og koncerter

Tobias Trier på vej med album og koncerter

Troubadouren Tobias Trier, der var en af igangsætterne af de senere års dansksprogede sanger-sangskriver-bølge med sit debutalbum "Bag De Blå Persienner" fra 2000, har netop færdiggjort sit fjerde album, filmsoundtracket "Grønne Hjerter". Albummet er på gaden 24. april og byder på 14 sange og 2 instrumentalnumre.

Allerede på søndag den 12. marts kan man på Rust i Købennhavn opleve Trier optræde med smagsprøver fra albummet og et væld af sange fra hans solide bagkatalog. Der bliver ifølge Rust tale om en intimkoncert med plads til dans. Publikum bliver præsenteret for filmklip og filmmusik live, foruden Triers gamle publikumstræffere. Denne gang har han valgt at optræde som trio – med kontrabas og trommer foruden sig selv på guitar og synthesizer.

Filmen ”Grønne Hjerter” af debutanten Preben Lorentzen får premiere 28. april og er historien om tre københavnske cykelbudes mislykkede forsøg på at skyde genvej i kærligheden. Teksterne har rødder i det Triers’ke underfundige og til tider rablende univers. Musikken præges af blide melodier garneret med storbyfunk, energisk rock og latin og inkluderer blandt andet et forsøg på en ny nationalsang. På albummet står Trier for sang og samtlige instrumenter: guitar, bas, trommer, tangentinstrumenter, ukulele, mundharmonika, trækharmonika og kornet. Og han har selv skrevet og produceret hele albummet.

Foruden Rust-koncerten 12. marts kan Trier opleves følgende steder i den kommende tid:
15.03.06 - København, Urban Planen
18.03.06 - Albertslund, Forbrændingen
15.04.06 - Randers, Tante Olga
16.04.06 - Århus, Fatter Eskil

Tobias Triers hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA