x

Jelling offentliggør flere navne

Jelling offentliggør flere navne

Jelling Musikfestival løber af stablen den 23.-26. maj og kan i dag offentliggøre fem nye navne. Navnene tæller Søren Huss, Big Fat Snake, Pretty Maids og svenske Hoffmaestro, der sidste år gav en velmodtaget koncert på Teltscenen. Det femte navn Jelling kan præsentere, er debutant på festivallen: Burhan G (billedet).

Som GAFFA tidligere på måneden skrev, er Burhan G, efter halvandet års tavshed, på vej med nyt album. Burhan G lagde ud med to engelsksprogede albums, "Playground" (2004) og "Breakout" (2007), men slog for alvor igennem, da han i 2010 skiftede det engelske sprog ud med det danske på hans selvbetitlede album. Fra dette album finder man således hits som "Tættere På Himlen" og "Mest Ondt", og Burhan G har siden denne udgivelse inkasseret to Zulu Awards for "Bedste sanger" og "Bedste Album" og modtaget dobbeltplatin for over 50.000 solgte album.

For Søren Huss er det også (næsten) debut på Jelling Musikfestival. Huss har med sit band Saybia spillet på festivalen, men denne gang, og for første gang, indtager han festivalen som solist.

De fem nye navne slutter sig til programmet, der blandt andet tæller: Bryan Adams, Volbeat, Nephew, Rasmus Seebach, Lukas Graham, Kim Larsen og Mads Langer. Det endelige program til Jelling Musikfestival offentliggøres sidst i marts.

Find billetter til Jelling Musikfestival via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA