x

Nibe Festival annoncerer nye kunstnere

Nibe Festival annoncerer nye kunstnere

Nibe Festival, alias Den Lille Fede, offentliggør i dag seks nye navne til årets festival, som foregår i dagene den 3.-6. juli. Navnene tæller Turboweekend, Nabiha, Peter Sommer, Rugsted Kreutzfeldt, Peter AG og svenske Hoffmaestro.

Turboweekend, som består af sanger Silas Bjerregaard, bassist Morten Køie, trommeslager Martin Øhlers Petersen og på synths Anders Stig Møller, er kendt for deres energifyldte liveoptrædener. Under overskriften "Fest på et propfyldt spillested i højt tempo" kvitterede GAFFAs anmelder Lisa Amtoft Jensen med fem stjerner for netop sådan en af slagsen. Så mon ikke Nibe Festival allerede onsdag eftermiddag kan byde på gedigen feststemning?

Nabiha udgiver den 25. marts sit andet album "Mind The Gap" herhjemme og i udlandet, og gæster festivalen fredag den 5. juli.

Peter Sommer er, efter en periode som den ene halvdel af De Eneste To, i øjeblikket aktuel med albummet "Alt Forladt". Albummet, som er Sommers fjerde fuldlængdes studiealbum, har begejstret anmelderne, inklusive GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez, som under overskriften "Stærke sager fra Peter Sommer på karrierens bedste udspil" kvitterede med fem stjerner.

Det svenske Hoffmaestro er et 11 mand stort band, og spiller i år for første gang på Nibe Festival. Programmet byder også på et par gengangere fra tidligere år, hvor Rugsted Kreutzfeldt, ligesom Peter AG med sit soloprojekt, ligeledes har gæstet festivalen før.

Flere af navnene på årets Nibe Festival er allerede programlagt (se her), og omkring den 1. april offentliggøres det fulde program. Nibe Festival meddeler desuden, at over halvdelen af partoutbilletterne er solgt.

Find billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA