x

Videokavalkade: Bowies bedste musikvideoer

Videokavalkade: Bowies bedste musikvideoer

David Bowie er aktuel med sit første nye album i 10 år, "The Next Day", der udkommer 11. marts. I anledning af Bowies comeback har GAFFAs samarbejdspartner MUZU.tv lavet en kavalkade med musikvideoer med Bowies største hits, og du kan se alle videoerne nedenfor. Vi har også samlet en lang række billeder fra hele Bowies mere end 40 år lange karriere i GAFFAs gallerisektion, du kan læse en stor portrætartikel i GAFFAs artikelsektion, læse artiklen "15 facts, du ikke vidste om Bowie" her, læse GAFFAs anmeldelse af "The Next Day" i GAFFAs anmeldelsessektion og læse gamle Bowie-interviews i GAFFAs arkivsektion.

David Bowie er engelsk sanger, sangskriver, multiinstrumentalist, skuespiller med mere. Han blev født 8. januar 1947 i London, albumdebuterede i 1967 og er i dag bredt respekteret som en af rockmusikkens helt store sangskrivere og stilskabere. Især hans produktion i perioden 1969-1980 er almindeligt anerkendt som en ubrudt række af milepæle i rockhistorien. Hans kommercielle højdepunkt kom i 1983 med singlen og albummet "Let's Dance".

Bowie er også kendt som en produktiv, nysgerrig og intellektuelt orienteret kunstner, der gennem hele sin karriere har arbejdet meget sammen med andre kunstnere, har kastet sig over film- og teaterarbejde og som en af de første rockkunstnere anvendte internettet som en del af sit kunstneriske virke.

Se Bowies største hits nedenfor:

Embed
Greatest Hits on MUZU.TV.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA