x

Burhan G viser hud i ny video

Burhan G viser hud i ny video

Der er sket meget i sangeren Burhan G's liv, siden det store gennembrud kom med hans tredje album, "Burhan G" tilbage i 2010. Nu er han klar med første single til sit fjerde album. Singlen hedder "Din For Evigt", og i den tilhørende video viser Burhan igen masser af hud, som han også gjorde det i videoen til "Tættere På Himlen", indspillet med Nik & Jay. Denne gang har den veltrænede sanger fået skrevet sangteksten på sin hud, som kameraet panorerer hen over.

Burhans første dansksprogede album solgte fornemme 100.000 eksemplarer og solgte samlet set intet mindre end 350.000 singler fra samme udgivelse. Særligt hittet "Jeg' I Live" – en fortolkning af Sanne Salomonsens og Thomas Helmigs duet fra 1989 – trak salgstallene op med 65.000 solgte downloads og indkasserede dermed dobbeltplatin. Men også hits som "Mest Ondt" og "Tættere På Himlen" rangerede højt på hitlisterne. Sange, der blev til i samarbejde med henholdsvis Medina og, som nævnt, Nik & Jay.

Burhan G indledte sin musikalske karriere i 3. klasse som solosopran i Københavns Drengekor, fortsatte som korsanger for Outlandish og solodebuterede i 2004 med pæn succes med albummet "Playground". Det helt store gennembrud kom dog først, da han begyndte at synge på dansk med det selvbetitlede album fra 2010 – et album, som blev genudsendt med bonusnumre i 2011. Efter lidt over halvandet års musikalsk tavshed er sangeren nu atter tilbage med første single, og den bliver fulgt op af hans fjerde album - endnu engang skrevet og sunget på dansk – der forventes at udkomme til oktober.

Se videoen til "Din For Evigt":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA