x

Nye dj-topnavne til EDM Copenhagen

Nye dj-topnavne til EDM Copenhagen

Tiësto blev i sidste uge offentliggjort som headliner ved EDM Copenhagen. En-dags festivalen, der foregår på Refshaleøen lørdag den 8. juni, kan nu annoncere yderligere to navne til plakaten. 

Den første er Tiëstos landsmand Robbert van de Corput, bedre kendt som Hardwell. I en alder af 24 år er han allerede en af sværvægterne inden for sit fag. Han er award-vindende dj, producer, musiker, label manager, musikelsker og nummer seks på DJ Mag Top 100.

Derudover kommer en af Danmarks største dj's, nemlig Rune RK. Rune RK har opnået stor international succes‚ blandt andet med nummeret "Calabria", som er solgt i mere end fire millioner eksemplarer, er blevet spillet over 50 millioner gange på YouTube og har ligget nummer 1 på den amerikanske Billboard Hot Dance Airplay-liste.

Rune RK har spillet ved en række af de største elektroniske festivaler og på store spillesteder og klubber verden over, og han kan skrive steder som Sensation, Berghain (Berlin), Nikki Beach (Miami), Love Parade (Berlin), The End (London), Canadian Wonderland og Amnesia (Ibiza) på sit omfattende cv. Han har også optrådt med andre internationale stjerne-dj's, eksempelvis Diplo, David Guetta, Dirty South og Axwell fra Swedish House Mafia.

Rune RK er også en efterspurgt producer, og han har samarbejdet med store amerikanske navne som Pitbull, Lil Jon, Kelly Rowland og Nicki Minaj.

Line-up'et til EDM Copenhagen tæller 25 større og mindre navne fra ind- og udland præsenteret på tre scener. Der vil løbende blive offentliggjort flere navne, og billetter kan købes via Billetnet.dk. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA