x

Smukfest klar med internationalt hovednavn

Smukfest klar med internationalt hovednavn

Smukfest i Skanderborg har netop offentliggjort en håndfuld nye optrædende til årets festival, heriblandt et internationalt hovednavn: Amerikanske Solange.

Solange, som bærer efternavnet Knowles og er lillesøster til Beyoncé, leverede et af 2012's store hits "Losing You", der er forløber for et album, der skulle udkomme i løbet af 2013. "Solange Knowles laver vanvittig god popmusik med afsindigt meget bund og dybde i", hedder det i P3's præsentation af Solange, der også var et af de udenlandske navne på GAFFAs liste "De bliver store i 2013". Koncerten på Smukfest bliver Solanges første i Danmark.

Samtidig har Smukfest offentliggjort fire danske navne fra vækstlaget: MØ, Noah, Kristina Renée og The Eclectic Moniker.

De populære Can Sleep-overnatningsdåser sættes desuden til salg hos Billetlugen tirsdag den 19. marts kl. 10.00. Man kan kun købe én dåse ad gangen – og de bliver solgt efter først-til-mølle princippet. Festivalen forventer stor interesse, så er du interesseret, anbefaler festivalen, at du er klar ved tasterne klokken 10.00 og skriver dig på ventelisten, hvis der skulle meldes udsolgt.

Smukfest har tidligere offentliggjort navne som Prince, MC Hammer, Kings Of Leon, Avicii, Alabama Shakes, Tina Dickow, Turboweekend, Peter Sommer, Mew, Kashmir, Saybia, Beth Hart, Bikstok Røgsystem og mange flere. Se det fulde program på festivalens egen hjemmeside www.smukfest.dk

Smukfest 2013 foregår den 7.-11. august, mens der er opvarmningsdage fra den 4.-6. august. Lyt til GAFFAs SmukFest 2013 playliste her.

Køb billetter til Smukfest via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA