x

Kissaway Trail udsender ny single med dansk titel

Kissaway Trail udsender ny single med dansk titel

I dag udkommer den første single fra Kissaway Trails tredje album "Breach". Singlen hedder "Nørrebro", og som titlen antyder, handler singlen om den københavnske bydel, samt den musikalske og personlige rejse, den ene sanger og sangskriver fra Kissaway Trail har været på, før han faldt til ro på netop Nørrebro:

"Jeg er vokset op i en forstad til Odense, og for mig er Nørrebro, og min nye tilværelse her, lig med frihed og styrket kreativitet. Nørrebro er på den anden side også én stor fristelse, en by som aldrig sover, og det skal man vænne sig til. I sangen forestiller jeg mig Nørrebro som en kvinde,  der både giver mig store glæder og store sorger," siger Thomas Fagerlund.  

Bandets trejde album, "Breach", udkommer i Danmark til maj og i resten af Europa samt USA i juli 2013. Albummet er indspillet i New York og produceret af Peter Katis, som også har produceret for blandt andre The National, Interpol og The Philistines Jr.  

Selvom Kissaway Trail er gået stille med dørene de seneste par år, hvor bandet blandt andet er blevet to medlemmer og et "The" i navnet færre, har de tre fynboer fået en del opmærksomhed siden nytår.

I forbindelse med den verdensomspændende lancering af Googles nye intelligente kamera "Google Glass" valgte internet-giganten nemlig at bruge Kissaway Trails sang "New Lipstick" fra bandets forrige album "Sleep Mountain" som titelmelodi i en ny video-kampagne. Google Glass-videoreklamen er på to uger blevet set mere end 15 millioner gange.  

Håbet er, at Kissaway Trail, med deres kommende udspil, kommer til at sætte Danmark, og denne gang også den københavnske bydel, på verdenskortet. Der satses i hvert fald som udgangspunkt på snart at have den fonetiske udtale af "Nørrebro" klar til den internationale release.

Hør det nye nummer "Nørrebro" via YouTube her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA