x

Jelling annoncerer flere navne

Jelling annoncerer flere navne

Det endelige program til årets Jelling Musikfestival er lige om hjørnet, men allerede i dag løfter festivallen sløret for fem nye navne. I blandt dem finder man et par garvede herrer og tre bands.

Traditionen tro finder man Lars Lilholt på programmet. I år er det 25. gang Jelling Musikfestival løber af stablen, og Lars Lilholt band har gennem alle årene været at finde på festivallens program, og i år bliver altså ingen undtagelse.

Den anden af de garvede herrer er Michael Falch, som ligeledes har optrådt på festivallen flere gange. Michael Falch kan skrive sanger, sangskriver, skulespiller og forfatter på CV'et, og har som soloartist og frontmand i bandet Malurt udgivet adskillige plader. GAFFA's Troels Frøkjær gav under overskriften "Falch har udgivet sin tredje dagbog. Den er værd at læse." pladen "Trækruter" fra 2011 fire stjerner.

Det første af de tre bands Jelling Musikfestival i dag kan præsentere er The Rumour Said Fire. Bandet slog for alvor igennem med nummeret "The Balcony" fra debutudspillet "The Arrogant" fra 2010. I 2012 udgave The Rumour Said Fire deres andet album, "Dead Leaves", og er i øjeblikket på Danmarksturné.  

Jelling kan ligeledes præsentere det melodiske metalrockband Black City (billedet). Bandet er i øjeblikket aktuelle med deres andet album "Fire", som GAFFA's anmelder Michael Jose Gonzalez tildelte fem stjerner og gav disse ord med på vejen:

"Der er ikke så meget pis med Black City. Der er ingen dybe tallerkner, der skal genopfindes, det handler derimod om at skrue underholdningsværdien i vejret, træde speederen i bund og så ellers levere en gang kvalitetssange, der råber og skriger på at blive spillet så højt, som anlægget kan kapere".

Det sidste band Jelling Musikfestival kan præsentere i denne omgang er Flødeklinikken. Bandet er i skrivende stund særdeles aktuelle, og deres andet album "Syv Sind" udkom i år mandag den 11. marts.

Jelling Musikfestival løber af stablen den 23.-26. maj, og billetter kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA