x

James Blunt på vej med "ynkeligt materiale"

James Blunt på vej med "ynkeligt materiale"

Det er nu bekræftet fra hestens egen mund, at James Blunt i øjeblikket arbejder på sit nye, fjerde album, opfølgeren til "Some Kind of Trouble" fra 2010. 

Efter at han havde forladt en fest, fangede avisen The Sun ham, og til spørgsmålet om, hvad han lavede i Los Angeles svarede han: "Jeg er ved at indspille et nyt album". Og på spørgsmålet om, hvad albummet indeholder, lød svaret, med et smil på læben: "Mit sædvanlige, ynkelige materiale".

Rygterne gik ellers på, at Blunt ville holde en pause fra musikbranchen, da han sidste år udtalte, at han ikke havde nogen planer om at skrive noget nyt materiale. 

Senere hen har han dog selv forkastet de rygter med et smil og kryptisk hintet om nye sange. Nu ser det altså ud til, at fans godt kan begynde at glæde sig.

James Blunt har solgt over 18 millioner albums på verdensplan fra og med debuten "Back To Bedlam" i 2005 – den med kæmpehittene "You're Beautiful" og "Goodbye My Lover" – og gennemførte i 2012 en massiv verdens-turné. 

GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen var ikke overvældende begejstret for "Some Kind of Trouble", som han tildelte to stjerner under overskriften: "Pibestemmen kører videre i samme rille".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA