x

The Raveonettes spiller sjældenheder ved danske koncerter

The Raveonettes spiller sjældenheder ved danske koncerter

I aften indleder The Raveonettes deres Danmarksturné på Train i Aarhus, og her lover de at have en del sjældenheder på sætlisten.

Sune Wagner bekræfter til GAFFA i dag, at The Raveonettes' sætliste består af et helt anderledes sæt end det, bandet kom fremførte i november 2012, da de sidst besøgte landet. Han fortæller: – Vi har rodet i bagkataloget, og blandt andet er der en del fra vores "B-sides & Rarities"-album. Vi synes, der skal udfordres på sætlisten både for os selv og for vores koncertgæster.

Sune Wagner fortsætter: – Vi har lige haft udsolgt i Helsinki, Oslo og Stockoholm, så vi er totalt klar til at indtage Danmark. Det er altid dejligt at spille hjemme for de danske fans.

The Raveonettes har turnéret flittigt allerede med deres seneste album, og de blev anmeldt til fire stjerner af GAFFAs Lisa Amtoft Jensen i oktober, da de startede deres efterårsturné. Hun skrev:

"Jo flere album man har udgivet, jo flere sange er der selvfølgelig at vælge imellem, men undertegnede kunne alligevel godt have tænkt mig at høre de tre sidste sange fra "Observator", nu turnéen er i forbindelse med albumudgivelsen. På den anden side har The Raveonettes også mange godter i bagkataloget, som fortjener at blive spillet. Duoen leverede mange blændende udgaver af deres sange, men desværre var der også en række versioner, hvor trommer og anden støj blev for dominerende, og nuancerne i musikken forsvandt."

The Raveonettes åbner deres danske tour på Train i Aarhus i aften og spiller i landet til og med 16. marts. Opvarmningen leveres af singer-songwriteren Schultz & Forever og elektropoptrioen So So Echo.

Se hele turnéen og find billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA