x

Rolling Stones spiller på gratis græs

Rolling Stones spiller på gratis græs

Når Musikforeningen Eigils til sommer præsenterer Rolling Stones i Horsens, så bliver det enten gratis eller i hvert fald meget billigt at leje boldbanerne af Horsens Kommune, og det gør Parkens bestyrelsesformand Flemming Østergaard sur i skægget. Det skriver dr.dk. i dag.

”Vi er på et gråt marked. Vi vil have ensartede regler på det her område, og det må man tage op i de rette ministerier,” udtaler Østergaard. Og formanden for kulturudvalget i Horsens, Jørgen Bang, der sammen med resten af kulturudvalget skal tage stilling til, om musikforeningen skal slippe for at betale leje af banerne, kan godt forstå Don Ø's frustration.

”Jeg kan godt forstå, at der er tale om en frustration over, at vilkår er forskellige. Men der er på den ene side tale om en erhvervsvirksomhed og på den anden side en forening, som ønsker at arrangere, at folk kan opleve noget, som man måske ellers ikke ville opleve. Og det har en kommune selvfølgelig også en interesse i, at byens egne borgere kan opleve noget, der ligger ud over det sædvanlige,” siger

Sidste gang Flemming Østergaard brokkede sig over Horsens Kommune, var det på grund af musikforeningen Eigils momsfritagelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA