x

EDM Festival præsenterer seks nye navne

EDM Festival præsenterer seks nye navne

Lørdag 8. juni lægger Refshaleøen asfalt til Danmarks første EDM Festival, hvilket står for Electronic Dance Music. Endagsfestivalen kommer til at tælle mere end 25 større og mindre navne fra ind- og udland, og Tiësto headliner eventen. Forleden blev Hardwell og danske Rune RK offentliggjort på programmet, og i dag løfter EDM Festival så sløret for lineuppet på den ene af de i alt tre scener. 

Den scene kommer til at blive præsenteret af det danske pladeselskab Sound Of Copenhagen, der er grundlagt af dj, tv-vært og skribent Le Gammeltoft og den nu afdøde dj Kjeld Tholstrup. 

Sound Of Copenhagen har altid haft for øje at fremme elektroniske producere og artister på den danske scene, og blandt andet har de Brynjolfur, Lou Van og Thom Catt i stald. Nu får de altså også deres egen scene på EDM. 

"Der er en rigtig fin rød tråd mellem de navne, Sound Of Copenhagen præsenterer den 8 juni. Det handler hovedsageligt om Balearic, om opbygning og om at skabe en varm og festlig stemning. Og så er det navne, jeg selv glæder mig helt vildt til at høre", udtaler Le Gammeltoft (billedet), der også selv optræder på scenen. Derudover spiller følgende fem artister:

Peter Visti (DK):
Inden for genren er han Danmarks bedste, og han er da også et af de navne herhjemme fra, der er meget efterspurgte i udlandet. Hans lyd er varm, til tider lidt skæv, og han spiller stort set kun vinyl.

Prins Thomas (NO):
Nordmand, der længe har stået i spidsen for den skandinaviske diskobølge sammen med blandt andet Todd Terje. Han har spillet en del i Danmark, blandt andet på Roskilde, hvor han fyldte Cosmopol-teltet.

Phil Mison (UK):
Mange kender ham nok bedst som en del af Reverso 68 og Cantoma. Han er kendt som et markant navn inden for Balearic-scenen og er i mange dj-øjne blandt de bedste inden for genren. Blandt hans mange jobs på kendte klubber kan Cafe Del Mar på Ibiza nævnes. 

Moullinex (POR):
En producer, der de senste par år har spyttet produktioner ud. Han står for dansable beats, iørefaldende hooks og fængende vokaler, og så er han god til at blande genrer. 

Acid Washed (FR) Live:
De blev opdaget i Danmark af Kjeld Tolstrup, der kastede sit hjerte på de to franskmænd, efter at deres debutalbum ramte gaden. De har siden remixet blandt andet Turboweekend og Shanghai og har dj'et flere gange i København, men nu er deres andet album på vej, og de præsenterer deres musik med band. 

Billetter til EDM Festival kan købes via billetnet.dk. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA