x

Lady Antebellum annoncerer nyt album

Lady Antebellum annoncerer nyt album

Med tre albums i ryggen, der samlet set har solgt over 11 millioner eksemplarer, og som har inkasseret Lady Antebellum seks nummer 1 hits og syv Grammy-statuetter, annoncerer den amerikanske country-pop-trio nu deres fjerde studiealbum. Albummet har fået titlen "Golden" og udkommer den 6. maj. Lady Antebellum består af Hillary Scott, Dave Haywood og Charles Kelly. Sidst nævnte udtaler i en pressemeddelelse om albummet:

"For mig føles dette album som et af dem, der fra start til slut kunne være et godt road-trip album, og det var det, vi gerne ville have. Det er også en af grundene til, at begrebet "golden" var sejt. Jeg tænker på road-trips og det at køre ned ad vejen med de der små solstråler, der skinner igennem træerne, specielt ved solnedgang. "Golden"… det giver dig bare en varm og let følelse".

Allerede nu er albummets førstesingle, "Downtown", stormet op ad countryradio-hitlisterne i USA, og denne kan du se og høre nedenfor.

Bandet var tidligere på året aktuelle med en koncert-dvd, "Own the Night World Tour", som GAFFA's anmelder Casper Hindse under overskriften "Countrytrios koncert-dvd er fremragende" gav fem stjerner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA