x

Ny dansk super-udgivelse på fredag

Ny dansk super-udgivelse på fredag

Med både en debut-CD og en allerførste koncert (på Stengade 30) – begge dele finder sted fredag den 14. september, får de højenergiske garagerockere i Baby Woodrose nok at se til fra første færd. CD’en (Baby Woodrose Blows Your Mind) – som denne skribent har lånt øren til, er én lang sansefest, hvorunder bandet på skævt larmende vis går gennem genrer som surf, metal og garage – alt sammen med en solid bund af fed sonisk bas.

Baby Woodrose består af den legendariske københavnske altmulig-musiker Guf, også kendt som Lorenzo, Aramis og Uffe Lorenzen – mest kendt fra sit årelange trommebanker-job i On Trial (men også for den nylige vinyludgivelse, med neo-syrehovederne i Spids Nøgenhat - et band han OGSÅ medvirker i). På Baby Woodrose-albummet har han imidlertid snuppet både guitar og sang – uden nogen af den grund bør forlade landet. Udover Guf, består bandet også af et andet On Trial-medlem, nemlig Anders Skjødt på muntert-muteret basguitar, samt trommeslageren med det farverige navn, Anders Grøn – som visse måske vil kende fra bands som Bobby Wow og Frantic4. En trio som borger for en eksplosiv mixtur af støjende velvære.

CD’ens omslag er det rene karlekammerguf, designet af den italienske kunstnergruppe Malleus – som tidligere har stået bag omslag til bands som Nebula og Ufomammut. Yderligere info om bandet vil desuden meget snart kunne hentes på dets website, www.babywoodrose.com, hvor der f.eks også bliver mulighed for at downloade mp3’er og så videre. Interesserede kan ikke opfordres kraftigt nok til at troppe op på Stengade 30, fredag aften, hvor de kan danne sig deres EGET indtryk af Danmarks nyeste mest rockende band!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA