x

Julie Maria og Steffen Brandt i fælles koncert

Julie Maria og Steffen Brandt i fælles koncert

Billede: Torben Ager

Musikcaféen i Huset i Magstræde får den 29. marts besøg af en spændende duo bestående af den unge popjazz-sangerinde Julie Maria og TV-2-veteranen Steffen Brandt. Her vil de to artister optræde med gensidige fortolkninger af hinandens musik.

Samarbejdet mellem de to sangere kom i stand, da Brandt efter at have hørt Julie Marias debutalbum ”Beautiful Minor” (2004) og set hende i ”Go’ morgen Danmark” kontaktede hende og hendes samarbejdspartner Christoffer Møller.

Kontakten gjaldt i første omgang en optræden ved arrangementet ”Udenfor Sæsonen” på Bornholm, men samarbejdet udartede sig og resulterede i første omgang i duetten ”Et Lykkeligt Goodbye”, som er at finde på TV-2s nyeste plade ”De Første Kærester på Månen”. Og siden er det blevet til flere fælles optrædener i både radioen og ved en enkelt af Julie Marias koncerter, hvor Brandt dukkede op som gæst.

Koncerten i Musikcaféen er i første omgang en engangsforeteelse, men de to planlægger også at gennemføre en mindre turné til efteråret sammen med Julie Marias band.

Den 24-årige sangerinde arbejder i disse tider på sit andet album, der efter samarbejdet med Brandt vil komme til at bestå af en række sange med danske tekster i modsætning til debuten, der udelukkende var på engelsk. Udgivelsesdatoen for dette udspil er endnu ikke fastsat.

Julie Marias hjemmeside

Tv-2s hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA