x

Nabiha ude med ny video

Nabiha ude med ny video

På fredag udgiver den dansk-afrikanske sangerinde Nabiha sit andet album "Mind The Gap", opfølgeren til den tre år gamle debut, der gav hende sit store gennembrud med blandt andet hittet "Deep Sleep". Nu er Nabiha klar med endnu en single og video til det kommende album med nummeret "Ask Yourself". Første single var nummeret, der bar samme titel som albummet, "Mind The Gap", en single der solgte platin. 

Om det nye album udtaler Nabiha selv:

"Mit mål har været at lave et personligt popalbum med sange, som afspejler flere af mine tanker og oplevelser siden første plade. Resultatet er nok en lidt mere tænksom og fordybende plade. Produktionerne har fået lidt mere kant, men der er stadig stærkt fokus på sangskrivningen og den gode melodi." 

Albummet udkommer som sagt på fredag, ganske passende, da Nabiha samme aften optræder i Jyske Bank Boxen til årets finale i X Factor.  

Også udlandet har et godt øje til sangerinden, der i januar vandt en European Broder Breakers Award. Den går til kunstnere, som har succes uden for sit hjemlands grænser og bidrager til diversitet i europæisk musik. 

Blandt tidligere vindere finder man Adele, Mumford and Sons og Damien Rice samt danske navne som The Raveonettes, Alphabeat og Agnes Obel.

Du kan se den nye video via YouTube her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA