x

Primal Scream annoncerer ny single

Primal Scream annoncerer ny single

Primat Scream har netop annonceret, at deres næste single "It's Alright, It's OK" udkommer den 6. maj.

Bandet har tidligere offentliggjort, at de var i studiet for at arbejde på nyt materiale, der skal udforme sig i bandet første studiealbum i fem år. 

Den nye plade får titlen "More Light" og udkommer senere på året, hvor første single "2013" allerede blev afsløret for et par uger siden. En sang, der skulle signalere en ny Primal Scream-æra. 

"It's Alright, It's OK" er produceret af David Holmes og blev indspillet sidste år i Das Bunker i London og Vox Studios i Los Angeles. 

Snglen udkommer på bandets eget selskab First International via Ignition Records. 

Primal Scream blev dannet i 1982 i Glasgow af Bobby Gillespie og Jim Beattie. Det nuværende line-up i bandet består, ud over af Gillespie, også af Andrew Innes, Martin Duffy, Simone Butler og Darrin Mooney. Siden 2006 har Barrie Cadogan også været med i gruppen, siden guitaristen Rob Young forlod bandet. 

Primal Scream var en del af sen-80'ernes indie-popscene, men har gennem årene flyttet sig musikalsk, først i en psykedelisk og house-påvirket retning på 1991-albummet "Screamadelica" og siden hen mere garage-rock-inspireret på 1994-albummet "Give Out But Don't Give Up", inden de senere tilføjede elementer af dance og elektronika på 1997-albummet "Vanishing Point", "XTRMNTR" fra 2000 og "Evil Heat" fra 2002, gik tilbage til rocken på "Riot City Blues" fra 2006 og blev mere sammensatte på "Beautiful Future" fra 2008. Deres album "Screamadelica" fra 1991 gav dem deres bredere gennembrud. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA