x

30 Seconds To Mars udgiver ny single i rummet

30 Seconds To Mars udgiver ny single i rummet

30 Seconds To Mars har annonceret, at deres kommende album, der får titlen "Love Lust Faith + Dreams", udkommer den 21. maj.

Albummet er skrevet og indspillet rundt omkring i verden, blandt andet i Europa, Indien og i bandets studie i Californien og er produceret af sanger Jared Leto sammen med Steve Lillywhite (U2, The Rolling Stones, Peter Gabriel), som har co-produceret fire af albummets 12 numre. Lillywhite var også med på bandets forrige album, "This is War".

Jared fortæller om albummet:

"Det her album er en slags evolution, det er en helt ny begyndelse. Kreativt er vi gået i helt nye retninger, hvilket er rigtig spændende, uventet og utrolig inspirerende."

30  Seconds To Mars udgiver i dag deres første single fra det kommende album med nummeret "Up In The Air". Og i den anledning har de arrangeret en spektakulær release i samarbejde med NASA. Singlen bliver nemlig spillet for første gang i dag - i rummet. Det kommer til at foregå på den internationale rumstation, International Space Station.

Bandet kommer til at stå ved kontroltårnet i Houston, mens tracket bliver spillet og vil efterfølgende lave en Q&A med Tom Marshburn, som er en af astronauterne om bord på rumstationen. Fans har bidraget med spørgsmål til chatten, som kan ses live i dag, i mellem 18.10-18.25 dansk tid via www.vyrt.com og http://www.nasa.gov/ntv

Den første kopi af singlen er netop blevet transporteret ombord på SpaceX, som fungerer som cargo til rumstationen. Og, som om det ikke skulle være nok, så har borgmester i Houston, Annise D. Parker, proklameret, at det i dag er 30 Seconds To Mars-dag. 

Albumcoveret til "Love Lust Faith + Dreams" er også blevet offentliggjort i dag på bandets sociale platforme. Det er den internationalt anerkendte kunstner Damien Hirst, der står bag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA