x

Hør Depeche Modes nye album allerede nu

Hør Depeche Modes nye album allerede nu

Depeche Modes kommende album "Delta Machine" er sat til release den 25. marts, men allerede nu kan du lytte det via iTunes, helt gratis indtil da. 

"Delta Machine" er gruppens 13. studiealbum, opfølgeren til "Sounds of the Universe" fra 2009, som også bliver det første på Columbia Records efter 31 års samarbejde med det engelske indie-selskab Mute. 

Albummet, der er indspillet det forgangne år i Santa Barbara, Californien og New York, er produceret af Bent Hillier og mikset af Flood.

Primær sangskriver og guitarist Martin Gore har udtalt: "At skrive dette album var utroligt skræmmende, da jeg ønskede, at lyden på dette album skulle være meget moderne. Folk skal få det godt af at lytte til albummet, få en form for ro. Det har bare noget magisk over sig."

Sanger Dave Gahan tilføjede: "Med denne udgivelse har vi fuldstændigt ændret vores idé om, hvordan man skaber et album. Når vi støder mod muren og indser, at albummet begynder at lyde for normalt, så roder vi op i det og tilføjer den organiske Depeche Mode-lyd. På den måde er Delta Machine ikke anderledes, og jeg glæder mig til, at vores fans hører den."

Efter udgivelsen af deres nye album tager Depeche Mode på tour i Europa med start i Hayarkon Park i Tel Aviv den 7. maj. De giver 34 koncerter i 25 europæiske lande og gæster også Danmark, når de rammer Parken til sommer den 13. juni. 

Lyt til det nye album lige her.

Deltag i konkurrencen om en tur til Depeche Mode-showcase i Wien inkl. ophold og fly.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA