x

Store danske musikere til lærer-demonstrationer

Store danske musikere til lærer-demonstrationer

I dag klokken 17.00 går landets lærere på gaden i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Rønne under sloganet "Lærerne er de første. Hvem bliver de næste?". Og dette selvfølgelig for at sende et signal til regeringen, efter længere tids forhandlinger mellem Kommunernes Landsforening og Danmarks Lærerforening om, at den skal respektere den danske model og stoppe den utidige indblanding i overenskomstforhandlingerne.

Ved demonstrationerne vil der i de forskellige byer være forskellige talere, og som ved enhver anden demonstration med respekt for sig selv, vil der i dag også være livemusik. På Christiansborg Slotsplads i København kan man således opleve Turboweekend og Outlandish. På Store Torv i Aarhus er det Mads Langer og Peter Sommer, der står for de musiklaske indslag.

I Flakhaven i Odense er det ingen ringere end Kim Larsen, som selv er uddannet folkeskolelærer, der sammen med Kasper Tao Orchestra og Anders Lund Madsen står for underholdningen. På Gammel Torv i Aalborg kan lærerne demonstrere til tonerne fra The Storm og Rasmus Nøhr, mens de på Store Torv i Rønne på Bornholm leveres af Easymary.

Programmerne for de forskellige byer kan du finde her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA