x

Lars Ulrich den "latterligste trommeslager nogensinde"

Lars Ulrich den "latterligste trommeslager nogensinde"

Lars Ulrich er udråbt som "The douchiest drummer of all time" eller på mundret dansk "den latterligste trommeslager nogensinde". Det er newyorker-magasinet The Village Voice, der står bag denne udnævnelse og har sammensat en liste over de 10 værste trommeslagere.

Manden bag artiklen, Nate Jackson, langer godt og grundigt ud efter de forskellige trommeslagere, og helt generelt mener han, at "der er nogle 'Gods of Thunder', der måske endda fortjener at blive ramt af lynet".

Nate Jackson har set sig specielt ond på den danske trommeslager Lars Ulrich, som indtager førstepladsen på hans liste. Begrundelsen herfor er Ulrichs enorme ego som, ifølge Jackson, "kan fylde et stadion", og hans manglende musikalske evner. Han placerer ydermere Lars Ulrich som det svage led i Metallica, og kan kun glæde sig over, at "Ulrichs trommeevner ikke kommer for meget i vejen". Hertil mener Jackson at vide, at Lars Ulrich får en roadie til at give ham sokker på inden koncerterne, og det er alt det, der sammenlagt kvalificerer ham som en førsteklasses latterlig trommeslager.

På listen, som du kan se her, slår Lars Ulrich blandt andre Phil Collins, Tommy Lee og et dyr fra The Muppet Show. Av, Lars Ulrich.

Metallica arbejder i øvrigt på deres kommende tiende studiealbum, opfølgeren til "Death Magnetic" fra 2008 og det temmelig udskældte Lou Reed-samarbejde "Lulu" fra 2011.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA