x

ibens udskyder koncerter

ibens udskyder koncerter

Influenzaen hærger i denne kolde tid, også på den danske musikscene. Tidligere i dag skrev vi om, at Mikael Simpson måtte aflyse weekendens koncerter grundet influenza, og det samme gælder nu også poptrioen ibens, da trommeslager Kristian Obling Høeg også har lagt sig syg.

Gruppen skulle have givet koncert i dag og i morgen på Huset i København og HQ i Aarhus, men koncerterne er nu udskudt til 18. maj på HQ i Aarhus og 19. maj på Huset i København. Billetter kan bruges til den nye koncert eller refunderes, hvor de er købt.

ibens er ellers tilbage i sin originale besætning, bestående af Carsten Lykke på vokal, guitar og keyboard, Henrik Marstal på bas, kor og keyboard og Kristian Obling Høeg på trommer. 

Gruppen gav dansk pop et hårdt spark i bagen med deres antimaskuline popmusik i slutningen af 1990'erne. Blandt andet med landeplagen "Jeg savner min blå cykel". 

Efter blot et enkelt album forlod bassist Henrik Marstal imidlertid gruppen under gensidig mudderkastning, men ibens fortsatte dog succesen (lidt mere moderat) med deres andet album "Maskulin", hvor de havde fået en ny bassist og en ekstra guitarist. Herefter gik bandet dog i pauseposition, indtil de blev genforenet i 2004 i den oprindelige konstellation, hvor de året efter udgav albummet "Ufornuft".

I november sidste år fandt bandet så atter sin form igen og udgav minialbummet "havelektronisk", der består af syv sange, der karakteriserer et nu voksent ibens. 

Koncerterne er desuden teasere til et kommende album, som efter al sandsynlighed ser dagens lys til efteråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA