x

Allan Olsen højt på hitlisten – med en uges forsinkelse

Allan Olsen højt på hitlisten – med en uges forsinkelse

GAFFA kunne sidste uge fortælle, hvordan Allan Olsens nye plade "Jøwt" slet ikke var at finde på toppen af hitlisten trods et fornemt salg, fordi pladen indtil videre kun kan købes i Nordjylland hos 59 Spar-købmænd og hos Cd-baren i Frederikshavn, som ikke indrapporterede til hitlisten. Nu er pladen så kommet ind på hitlisten – med en uges forsinkelse, fordi Spar-købmændene og Cd-baren nu har indrapporteret til hitlisten.

Allan Olsen ligger dermed nummer to på albumhitlisten, men overgås dog af David Bowies comebackalbum, "The Next Day", som går direkte ind på en førsteplads. Sidste uges etter, Mads Langer og "In These Waters", er i denne uge nummer tre. De øvrige nyheder på albumhitlisten er Birthe Kjærs "Birthe" på en femteplads, Bon Jovi er ny som nummer seks med "What About Now?", Passenger og "All The Little Lights" går ind på en 16. plads, Flødeklinikken og "Syv Sind" går ind som nummer 22, soundtracket til Dave Grohls film "Sound City" er ny på plads nummer 23, Hurts og "Exile" går ind som nummer 31, og Yuna og "Yuna" er ny på en 32. plads

Tracklisten toppes af Burhan G's nye single, "Din For Evigt", der er en nyhed, mens streaminglisten som nummer et ligesom i sidste uge har Passanger og "Let Her Go".

Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, har også David Bowie og "The Nex Day" som etter, mens den tilsvarende liste for enkeltnumre som i sidste uge toppes af Mads Langer og "Elephant". Det mest spillede nummer på de danske radiostationer er som i de sidste efterhånden mange uger Taylor Swift og "I Knew You Were Trouble".

Se alle de officielle danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA