x

Morrissey taler ud om helbredsproblemer

Morrissey taler ud om helbredsproblemer

Den forhenværende forsanger i The Smiths, Morrissey, måtte tidligere på måneden meddele, at de resterende datoer på hans USA turné måtte aflyses. Sangeren har de sidste måneder har alvorlige helbredsproblemer, og er faktisk blevet rådet til at indstille sin musikalske karriere. Noget, han dog finder svært, da "det (musikken, red.) er en indgroet del af mig".

Morrissey lider af det, der i daglig tale hedder Barretts syndrom, som henviser til en unormal ændring i cellerne i den lavere ende af spiserøret. Ud over dette har Morrissey været ramt af en dobbelt lungebetændelse og har i øvrigt også et blødende mavesår.

Morrissey udtaler til den mexicanske radiostation Reactor 105.7 om sygdomsforløbet:

"Jeg har haft en skidt periode. Jeg har haft indre blødninger, hvor jeg mistede en masse blod og blev i den forbindelse indlagt på hospitalet. De prøvede at lappe mig sammen over de følgende fem uger, men det lykkedes ikke… Jeg fik en masse intravenøse drops i næsten fem uger, og hver gang det så ud til, at jeg var vel godt helbred, gik det igen ned ad bakke. Jeg mistede så meget blod, at jeg blev anæmisk, men jeg modtager stadig behandling, og jeg er meget optimistisk nu."

Morrissey fortsætter:

"Det blev næsten absurd, alle de ting, der skete for mig – alt angreb mig på samme tid. Det hele var i virkeligheden resultatet af, at jeg mistede så meget blod. Mit immunsystem var meget, meget svagt og ikke kunne klare noget som helst, så selv det mindste vindpust gav mig en forfærdelig forkølelse."

Om Morrissey lægger musikken på hylden, melder historien ikke noget om, men han er ikke kendt som typen, der giver op så let.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA