x

Anastacia til Randers

Anastacia til Randers

Det vælter med internationale topnavne i provinsen. Efter Horsens’ mangeårige suces er Århus også ved at komme med, og nu Randers. Anastacia lægger nemlig vejen forbi Randers Stadion fredag den 2. juni.

Det er knap seks år siden, at Anastacia brød igennem med hjttet ”I’m Outta Love”. Siden da har Anastacia udgivet tre album og haft stribevis af hit-singler, såsom ”Not That Kind”, ”Paid My Dues” og ”Left Outside Alone”, og har solgt mere end 20 mio. albums, heraf omkring 300.000 album i Danmark.

Sangerinden med de kraftige lunger udgav sidste år et greatest hits-album, ”Pieces Of A Dream”. Albummet solgte hurtigt guld i Danmark.

Anastacia spillede første gang i Danmark i Forum i år 2004 i forbindelse med sin Europaturné ”Live At Last”. Koncertturnéen var Anastacias første europæiske turné og solgte over 800.000 koncertbilletter i 16 lande. Den 27. marts udkommer en dobbelt live-dvd, ”Live At Last” som indeholder over 20 af Anastacias sange fra koncerterne. Anastacia spillede også på sidste års Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg og har på nuværende tidspunkt kun planlagt to nye shows i Europa, som er Rock in Rio, Lissabon og på Randers Stadion.

Ud over Anastacia vil et dansk supportband blive offentliggjort snarest til koncerten.

Billetsalget starter lørdag 25. marts kl. 10 hos Billetnet 70 15 65 65 og http://www.billetnet.dk

Anastacias hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA