x

Queens Of The Stone Age lækker teaser

Queens Of The Stone Age lækker teaser

Roskilde-aktuelle Queens Of The Stone Age har offentliggjort, at de regner med at sende deres nye album på gaden i juni måned. Altså lige tids nok, inden showet på årets festival. De har samtidig også lækket små stykker af nye numre på deres hjemmeside, som ændres, hver gang siden bliver genloadet (refresh).

Titlen på albummet er dog ikke annonceret endnu. Til gengæld har albummet fået masser af omtale tidligere, særligt på grund af listen over bidragydere på albummet.  

Indtil nu er det blevet klart, at Dave Grohl atter vil kunne høres bag trommerne på det nye album, efter at bandets tidligere trommeslager Joey Castillo stillede stikkerne fra sig sidste år. Senere kom nyheden om, at musikere som Nick Oliveri, Mark Lanegan, Trent Reznor og – måske lidt overraskende – Jake Shears fra Scissor Sisters medvirker på albummet. Sidst har også Elton John meldt sig under fanerne. 

Bandet sendte for nylig et brev til magasinet "Kerrang!", hvor de blandt andet forklarede, at albummet bliver en afspejling af deres hektiske år:

"På dette album kom vi til erkendelsen af, at det bedste trick er, at der slet ikke er noget trick. Sangene er 'real time' dokumentation af vores maniske op- og nedture gennem det sidste år", skrev de og fortsatte i den mere lyriske bane:

"Det kan ikke altid køre som et klokkeværk. Så i stedet for at kontrollere vores indspilninger, besluttede vi at køre 'shotgun' med vores emotionelle band-vogn. Vi omfavnede vores ondskab, holdte det horrible, slikkede vanviddet og suttede det smukke. Som et resultat kom vi i himlen."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA