x

Spot udvider med filmfestival og interaktiv konference

Spot udvider med filmfestival og interaktiv konference

Når Spot Festival til maj løber af stablen bliver det ikke kun, som det plejer. Festivalen kan nemlig i år præsentere to nye tiltag: Spot film og Spot interactive.

Spot film er således en to-dages filmfestival i dagene før musikfestivallen, helt bestemt den 1. og 2. maj. Spot film arrangeres af Filmby Aarhus i samarbejde med Øst For Paradis, som også vil danne rammerne for filmfremvisningerne. Ligesom med musikdelen er der i den nye filmfestival fokus på nordiske talenter og filmskabere, og man kan blandt andet opleve: "Grandma Lo-fi: The Basement of Sugrídur Nielsdóttir" og "Kidd Life" (billedet).

Den 2. maj slår Godsbanen dørene op for Spot Interactive Conference, som afvikles af Shareplay. Der vil med nytænkende danske og internationale oplægsholdere være fokus på, hvordan man med interaktive medieoplevelser kan nå nye målgrupper og etablere nye indtjeningsmuligheder.

Det nye samarbejde udspringer af målsætningen om at skabe Nordens stærkeste og mest markante festival med fokus på musik, film og det interaktive. På vegne af samarbejdet udtaler Spot Festivalens leder Gunnar K. Madsen i en pressemeddelelse:

"Det er ikke i morgen, men nu, Aarhus må melde sig ind i kampen om at blive én af fremtidens betydende byer i Europa. Som eksponent for evnen til at skabe vækst. Som mødested for viden og innovation. De konkrete målsætninger er mange – men kursen er fælles: Musik, film og interaktive medier er kulturelle og erhvervsmæssige søskende. Vi skal ikke opfinde nye modeord – men vise og styrke den konkrete virkelighed og skabe plads for talent og kompetence, siger Gunnar Madsen."

Spot Film er gratis såfremt man i forvejen har en billet til festivalen, mens det mere brancherelaterede kræver betaling. Læs mere om de forskellige arrangementer her.

Billetsalget til Spot Festival er i gang via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA