x

Andet navn til Spots Naked-koncert afsløret

Andet navn til Spots Naked-koncert afsløret

Den anden offentliggjorte kunstner til årets Naked-koncert på Spot Festival er sangerinden Barbara Moleko. Hun blev for alvor kendt for sin duet med L.O.C. "Helt Min Egen" og hendes eget hit "Dum For Dig", som er at finde på Molekos debutalbum "Lykken er…" fra 2012. GAFFAs anmelder Sohail Hassan skrev om sangerindens debut, at "Dansk-sproget soul-musik får et nøk opad med det nye 25-årige stjernefrø Barbara Molekos debutalbum", og kvitterede med fire stjerner.

Moleko har også netop været support på Lukas Grahams turné rundt i landet og har høstet fine anmeldelser for sin præstation. 

Naked-koncerterne er et succesfuldt koncept, som med den svenske pianist Gustaf Ljunggren bag tangenterne skræller musikken ind til benet og præsenterer fire sange fra bagkataloget i helt nye indpakninger. 

Første annoncerede navn var Christian Hjelm, og nu med Barbara Moleko på banen manger der kun to, endnu ukendte, artister.  

Spot Festival foregår den 3.-4- maj i og omkring Godsbanen og Musikhuset i Aarhus. Billetter til Spot Festival kan findes via GAFFA Live

Lyt til GAFFAs Spot Festival playliste og følg Spot Festival med Follow.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA