x

Eminem klar med nyt album til sommer

Eminem klar med nyt album til sommer

Først kom tvivlen om, hvorvidt Eminem udgiver et album i 2013 broderet ind i en baseballkasket, men nu nærmer der sig en dato for udgivelsen af det nye album. Flere medier mener således at vide, at det nye Eminem-album udkommer i kølvandet på Memorial Day, som fejres i USA den 27. maj, og altså inden sommerens festivaller. Producer Dr. Dre afslører til The Daily Star:

"Em er ved at færdiggøre sit projekt. Og for mit vedkommende er jeg bare blevet inspireret til at gå tilbage i studiet, så jeg har det egentlig bare sjovt".

Den Detroit-baserede rapper med det borgerlige navn Marshall Bruce Mathers III fik sit kommercielle gennembrud med albummet "The Slim Shady LP" fra 1999, hvor førstesinglen "My Name is" førte an. Allerede året efter kom "The Mashall Mathers LP", som ligeledes opnåede enorm succes, og siden da er det blevet til fire soloalbums fra Eminems hånd.

Eminem har også slået sine musikalske folder i andre sammenhænge, blandt andet i gruppen D12 og hiphop-duoen Bad Meets Evil (sammen med Royce da 5'9). I 2002 opnåede Eminem så succes som skuespiller i filmen "8 Mile", hvor han også stod for meget af musikken. "Lose Yourself", som vel nok kan betegnes som et af Eminems største hits nogensinde, indbragte rapperen en Oscar for "Bedste sang" ved uddelingen i 2003.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA