x

1-Day Hardcore Showdown klar med første navn

1-Day Hardcore Showdown klar med første navn

For tredje år i træk løber endagsfestivallen 1-day Hardcore Showdown af stablen lørdag den 17. august i København. Denne gang kommer det til at foregå ved Amager Kulturpunkt med de to spillesteder, Amager Bio og Beta og de dertilhørende udendørsarealer, som vil udgøre rammerne.

Festivalen kan nu offentliggøre det første navn, som er amerikanske Walls Of Jericho. Bandet er på det tidspunkt på en kort turné i Europa, og koncerten til 1-day Hardcore Showdown bliver den eneste i Skandinavien.

Walls of Jericho er fra Detroit, Michigan, og består af sanger Candace Kucsulain, guitaristerne Chris Rawson og Mike Hasty, trommeslager Dustin Schoenhofer og bassist Aaron Ruby. Sidste udspil fra gruppen, "The American Dream", ligger helt tilbage til 2008, men de varsler nyt snart.

Som navnet på festivalen indikerer, er der tale om en event, der kredser om hardcore- og punkgenrene. Der vil løbende blive føjet flere navne til programmet.

Til og med mandag den 1. april klokken 10.00 er der sat 50 "early bird"-billetter til salg for 200 kroner. Herefter stiger prisen til 250 kroner. Du kan finde billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA