x

Tyler, The Creator afslører gæstestjerner på nyt album

Tyler, The Creator afslører gæstestjerner på nyt album

Tyler, The Creator fra rapkollektivet Odd Future udgiver i denne måned sit nye soloalbum. Vi har tidligere skrevet om, at den danske sangerinde Coco (Quadron, Boom Clap Bachelors) medvirker på albummet i en duet, men nu følger yderligere information om andre gæstestjerner. 

Ud over medlemmerne af Odd Future, selvfølgelig, finder man på albummet også Pharrell Williams, Erykah Badu og Laetitia Sadier fra Stereolab, der sammen med Frank Ocean sætter vokal kulør på nummeret "Bimmer". Ocean er også at finde på nummeret "Escape-Ism". 

Tyler, der er flittig bruger af Twitter, skrev for nylig på sin profil:

"Dude, jeg blev forelsket i Stereolab, da jeg var 16 år eller sådan noget. Præcis som med Badu. Og at arbejde med Pharrell var måske det største øjeblik i mit liv."

Det 18 numre lange album bliver opfølgeren til den yderst omtalte "Goblin" fra 2011. Albummet blive omtalt ikke mindst på grund af musikvideoen til nummeret "Yonkers", hvor Tyler hænger sig selv. Videoen er i skrivende stund set over 57 millioner gange på YouTube. 

Det nye album "Wolf" udkommer den 2. april, samme dato som det nye nummer af GAFFA, hvor du kan læse et interview med sangerinden Coco om, hvordan det var at indspille et nummer med Tyler. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA