x

Quadron: All-in fra starten

Quadron: All-in fra starten

Se masser af billeder fra showet i GAFFAs gallerisektion og se billeder fra den røde løber her.

Med følgende begrundelse fra juryen modtog Quadron, alias musikeren og produceren Robin Hannibal og sangerinden Coco Maja Hastrup Karshøj årets talentpris:

"I har det alt for vildt – altså uden for Danmark… Her er en stor soulet stemme, som på tracks af producer Robin Hannibal ophæver landegrænser og kan ramme os i sjælen. Quadron er en duo, som kan udvikle sig til noget, vi heldigvis ikke kan forudsige. På P3 venter vi i spænding på næste skridt."

Nu er det slået fast, at du er et talent, som vi satser på. Hvordan har du det med den anerkendelse?


– Jeg tror ikke, man kan have det andet end godt. Jeg har det rigtig rigtig godt. Det er fantastisk at få sådan et skulderklap. Det her er et statement, at vi tror på, I kan levere noget godt musik i fremtiden. Det tager vi til os, og det tror vi selv på.

Hvordan falder brikkerne på plads, når du modtager sådan en pris. Nu vil du vel satse aldeles på musikken?

– Jeg har hele tiden satset på musikken. Jeg tror, det er vigtigt at være all-in, hvis man skal lave noget, som man skal få andre til at købe eller lytte til. Så det tror jeg ikke kommer til at ændre sig. Prisen må bare betyde, at jeg måske får en større tilhængergruppe i Danmark, og det er da fantastisk.

For fire år siden udgav I jeres første projekt. Hvis du kunne konfrontere dit tidligere jeg, hvordan ville hun så reagere på, at du nu har fået denne pris?

– Da jeg var yngre, var jeg mere stor i slaget. Så jeg tror, mit tidligere jeg havde forventet det – ærligt talt. Hvor jeg nu er temmelig overrasket og ikke havde regnet med det. Jeg er nok blevet mere ydmyg.

Du gav en ætsende performance under showet. Hvordan var det at spille?

– Det var det sjoveste. En fantastisk sal at spille i.

Hvordan skal resten af aftenen forløbe?

– Jeg skal bare ud at feste. Feste og fejre det og nyde mine dage i København.

Se masser af billeder fra showet i GAFFAs gallerisektion og se billeder fra den røde løber her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA