x

To nyheder i toppen af albumhitlisten

To nyheder i toppen af albumhitlisten

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. På første- og andenpladsen på albumhitlisten finder vi i denne uge to nyheder, nemlig henholdsvis Kashmirs "E.A.R." (billedet) og Justin Timberlakes "The 20/20 Experience". På tredjepladsen møder vi som i sidste uge Mads Langer og "In These Waters".

Fastpoholmen og "Andas In" er nye på en 10. plads, Suede og deres comebackalbum "Bloodsports" går ind på en 12. plads, veteranrockerne Pretty Maids er nye som nummer 13 med "Motherland", soundtracket til filmen "Les Miserables" går ind som nummer 16, Black Rebel Motorcycle Club debuterer på en 27. plads med "Specter at the Feast", og Nabiha er ny på en 33. plads med "Mind the Gap".

Tracklisten toppes af sidste uges toer, Passenger med "Let Her Go", mens X Factor-vinder Chrestens "Let Go" går ind på en ottendeplads, og X Factor-toeren Karoline er ny på en 25. plads med "Det Er Her, Vi Bor". Streaminglisten toppes også af Passager med "Let Her Go", mens X Factor-finalisterne endnu ikke har gjort sig bemærket på denne liste.

Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, har en nyhed i toppen i denne uge, nemlig Justin Timberlake og "The 20/20 Experience", mens den tilsvarende liste for enkeltnumre er Mads Langer og "Elephant". Det mest spillede nummer på de danske radiostationer er efter mange uger med Taylor Swift og "I Knew You Were Trouble" i toppen i denne uge Panamah og "Børn Af Natten", der går op fra sidste uges tredjeplads.

Se alle de officielle danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA