x

Teaterkoncert med TV-2-sange i Århus

Teaterkoncert med TV-2-sange i Århus

Århus Teaters Store Scene blænder fra 28. april-10. juni op for en vaskeægte verdenspremiere - en såkaldt teaterkoncert med tekst og musik af Steffen Brandt.

Der bliver fuld knald på både lyd og billede i denne hyldest til "Danmarks kedeligste orkester", lover Århus Teater, som har håndplukket en række af TV-2s allerbedste sange og præsenterer dem i en anderledes og overraskende musikalsk indpakning. Steffen Brandts finurlige tekster tilføres en helt ny dimension i verdens første TV-2-teaterkoncert. Showet har fået navnet ”Hele Verden Fra Forstanden”.

Konceptet kombinerer rockkoncerten med show og teater. Tydeligvis inspireret af Dr. Dantes store publikumstræffer med deres Gasolin-fortolkninger i midten af halvfemserne har Århus Teater valgt et band af samme kaliber og forsøger at gentage succesen.

Århus Teater slår TV-2-projektet stort op og, hvordan hver TV2-sang er sin egen lille historie. Sammen skaber alle disse små historier en unik fortælling om dig, mig og alle os danskere.

”Hele Verden Fra Forstanden” foregår på et feriested i Danmark, hvor en gruppe danskere mødes. Livet suser forbi dem, og verden forandrer sig med rivende hast. Sangene afspejler deres længsler og drømme, frygt, mareridt og allerhemmeligste fantasier, som åbner sig i glimt i sommernatten, inden livet går videre.

Forestillingen synges og spilles af et ti mand stort ensemble med et 5-mands liveorkester på scenen, og instruktionen er lagt i hænderne på den unge, fremadstormende instruktør Rune David Grue. Steffen Brandt er med som konsulent.

Aarhus Teaters hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA