x

Vinnie Who klar med Baumgartner-inspireret video

Vinnie Who klar med Baumgartner-inspireret video

Da Felix Baumgartner sidste år tog springet 39 kilometer oppe i atmosfæren, var det under bevågenhed fra mange millioner mennesker. Ét af de mennesker var Niels Bagge alias Vinnie Who, som i den grad lod sig inspirere af springet. Det kom der nemlig nummeret "39" ud af, en sang som er tredje singleudspil fra Vinnie Who andet album "Midnight Special".

Nu er Vinnie Who så klar med en video til singlen, og denne befinder sig, ligesom Baumgartner, i de højere luftlag. Den handler om at turde tage springet, uanset hvor vanvittigt det måtte være, og du kan se videoen nedenfor. Niels Bagge udtaler om videoen:

"Jeg gør i virkeligheden en masse ting, jeg slet ikke tør, men jeg skubber mig selv ud over kanten, og dét gør mig glad! Adrenalin-kicket, man får ved at overvinde sig selv er stor".

Nummeret "39" er som nævnt at finde på albummet "Midnight Special", som udkom den 18. februar i år. GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen gav udspillet tre stjerner og skrev:

"Vinnie Who skal have ros for alsidighed. På et nummer som How Can I Be Sure, der er et lækkert nummer og skivens bedste, går han professionelt i diskobedene på navne som Bee Gees og Boney M, mens han opdaterer og facetterer albummet med numre som den mørkere Nothing's New, den Röyksopp-agtige 39 eller slæbende, chillede Forever Awake".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA