x

GAFFA april er på gaden

GAFFA april er på gaden

Så er årets fjerde GAFFA på gaden. 84 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Månedens hovedhistorie er et interview med Michael Poulsen fra Volbeat, der 8. april udgiver deres femte album, "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies". Vi bringer et indgående portræt af den hårdtarbejdende og folkekære sanger, der nyder international succes.

Nabiha er klar med sit andet album, "Mind The Gap". Vi har mødt sangerinden og sangskriveren til en snak om hendes afrikanske rødder, hendes opvækst på Nørrebro, Toppen af Poppen, "den svære toer", fremtiden og meget mere.

James Blake er også aktuel med opfølgeren til sit succesfulde debutalbum. Vi har mødt sangeren, sangskriveren, pianisten og elektronikamusikeren, for hvem det er vigtigt at skabe noget nyt.

Kashmir er tilbage med deres sjette album, "E.A.R", deres måske mest eksperimenterende album til dato. Vi har talt med gruppen, der forud for udgivelsen opstillede en række dogmer – som de herefter brød med.

DeeKay er et dansk sangskriver- og producerteam, der har skrevet og produeret det meste af old boys-bandet New Kids On The Blocks nye album, "10". Vi har talt med det danske team med det internationale netværk.

Suede er tilbage med deres første album i 11 år. Vi har talt med bandet, der blandt andet er tilbage for at pynte lidt på deres eftermæle efter deres – med egne ord – dårlige album "A New Morning" fra 2002.

I vores serie "Vild med vinyl" er vi nået til en fanatisk fan af Jack White. Mød Peter, der har hundredvis af vinylplader med den produktive retrorocker.

Du kan også møde Imagine Dragons, Ivory & Gold, Woodkid, læse om den storsælgende krimiforfatter Jussi Adler-Olsens forhold til musik og meget mere.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser, vores koncertkalender og meget mere. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med apriludgaven af GAFFA!

Lyt til musikken fra magasinet på Spotify og WiMP


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA