x

Travis kommer til Danmark

Travis kommer til Danmark

I marts måned begyndte skotske Travis igen at røre på sig, da de efter en musikalsk pause på fem år meldte ud, at de har et nyt album på vej og udsendte i den forbindelse en ny single. Albummet, der bliver nummer syv i rækken, er endnu uden titel og udgivelsesdato.

Nu er Travis også klar med en koncert på dansk grund til sommer. Det bliver den 19. juli til Hammershus Fairtrade Concert på Bornholm. Hammershus Fairtrade er en ikke-kommerciel virksomhed, der arbejder for bæredygtig udvikling of fattigdomsreduktion i Afrika. Igennem flere år har virksomheden afholdt en Fair Trade Festival, der løber hele juli måned og i den forbindelse også en støttekoncert, som altså er den, Travis i år spiller til. Udover Travis spiller også danske TV-2 og Thomas Helmig.

Tilbage i 2008 gav Travis koncert på Store Vega i København, hvor GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez var til stede og gav denne opfordring:

"De fleste smiler efter aftenens koncert, og hvis der er nogen, der går slukørede hjem fra Vega, er det i hvert fald ikke Travis' skyld. De har denne aften leveret et pragteksempel på, hvordan en vellykket rock-koncert afvikles. Lad dette være en opfordring til ikke at gå glip af dette forrygende live-band, næste gang de slår et smut omkring vore hjemlige breddegrader."

Samme sted kvitterende han med fem stjerner, så bornholmerne – og os andre – har noget at se frem til, når Travis gæster solskinsøen til sommer. Billetter til koncerten kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA