x

Hør lockout-playlister

Hør lockout-playlister

Landets folkeskolelærere er trukket i protesttøjet og er rykket ud på gader og stræder landet over, og ind på de sociale medier. De kæmper for at beholde deres nuværende arbejdstidsaftale, mens de er lockoutet af deres arbejdsgiver, Kommunernes Landsforening (KL), som vi have en ny aftale på bordet.

Streamingtjenesten WiMP har i den anledning lavet to playlister omhandlende lockouten – en set fra lærernes synsvinkel og en fra elevernes.

På lærernes playliste finder man således, som traditionen foreskriver, en masse protestsange. Lærerne kan således finde kampgejsten til tonerne fra blandt andre Det Internationale Sigøjner Kompagnis "I Kan Ikke Slå Os Ihjel", Røde Mors "Al Magt Til Folket" og Natasjas (billedet) "Gi' mig Danmark tilbage".

I den anden lejr, på elevernes playliste, er der dømt regulær feststemning. Eleverne kan muntre sig i deres nyvundne frihed med Lady Gagas "Just Dance", Alphabeats "Vacation" og Flo Ridas "Good Feeling". Hvor længe festhumøret holder, melder historien så ikke noget om.

Hør playlisterne her:

Lærernes lockout-playliste

Elevernes fest-playliste


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA