x

Red Hot Chili Peppers til København

Red Hot Chili Peppers til København

København har efterhånden skabt sig en næsten magnetisk tiltrækningskraft på den internationale musikbranches allerstørste stjerner. Senere på året er byen vært for MTV´s "European Music Awards", for få uger siden kunne man opleve The Streets ved en eksklusiv koncert for blot 450 mennesker på Lille Vega, og snart lægger Anthony Kiedis og hans tro følgesvende vejen forbi.

Den 8. maj udkommer Red Hot Chili Peppers' nye album "Stadium Arcadium" - som er en af årets mest imødesete rock-udgivelser. Allerede i slutningen af april giver de en "once-in-a-lifetime" koncert i København for blot 700 mennesker. Bandet, der under normale omstændigheder spiller stadiumkoncerter for mellem 50.000 og 80.000 mennesker, har peget på netop København som sted for en af deres få mini-koncerter, før deres nye album bliver udsendt.

Med til historien hører også det faktum, at der kun bliver afholdt 7 af disse showcases på verdensplan - New York, Los Angeles, London, Paris, Rom, Berlin og København.

Billetterne bliver ikke sat til salg - men kan vindes gennem konkurrencer i en lang række danske medier - og på den måde sikrer man sig, at det er ægte fans, der står i første række, når "Under The Bridge", "Give It Away" og "Californication" bliver fyret af.

Præcis hvor og hvornår, Red Hot Chili Peppers spiller i København, vil blive offentliggjort snarest.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA