x

Amanda Palmer kommer til Danmark

Amanda Palmer kommer til Danmark

Amanda Palmer skulle have spillet koncert i Pumpehuset i marts måned, men efter udsættelsen af størstedelen af sin europæiske tour blev den aflyst. Nu vender Amanda Palmer så tilbage, med bandet The Grand Theft Orchestra i ryggen, og giver fans den lovede musikalske oplevelse. 

Og netop oplevelse skal der nok blive noget af. Den unge sanger og sangskriver grundlagde, og ledede, først den excentriske og stærkt cabaret-inspirerede gruppe The Dresden Dolls. Som soloartist har hun taget det teatralske udtryk med sig på solo-debuten "Theatre Of Evil", der er poppet punk, gøglermusik, performance, indie, rock og singer-songwriter i én stor finurlig grydeblanding. 

Albummet er i sig selv særligt på grund af dets økonomiske tilblivelse, da det blev finanseret via hjemmesiden Kickstarter, hvor godt 25.000 mennesker støttede med over en million amerikanske dollar. Pladen gik efterfølgende ind på en 10. plads på den amerikanske hitliste. 

I oktober tog GAFFAs anmelder Tine Knudsen til Berlin og så Palmer optræde med The Grand Theft Orchestra og gav koncerten fem stjerner. Nu har danskerne så endelig muligheden for at give deres egen dom, når Amanda gæster Pumpehuset den 31. oktober. 

Forsalget er allerede startet via Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA