x

Thomas Ring klar med nyt album

Thomas Ring klar med nyt album

Den 32-årige sanger og sangskriver Thomas Ring, X Factor-vinderen fra 2010, er nu klar med sin anden plade. Den har fået titlen "Sideways" og udkommer den 22. april. Thomas Ring har skrevet sangene, og albummet er produceret af Søren Vestergaard.

I den forbindelse er Thomas Ring ude med førstesinglen "The Fire Still Burns" med dertilhørende video, som du kan se nedenfor. Thomas Ring udtaler i en pressemeddelelse om singlen:

"'The Fire Still Burns' handler om at være ved at miste troen på ting, du virkelig gerne vil have lykkes. Det kan være venskab eller kærlighed. For mig handler det helt konkret om sangskrivning. Jeg elsker virkelig den skabende proces og glæder mig til at opdage, hvad der gemmer sig bag næste hjørne. Men jeg havde nogle frustrationer og syntes, jeg stod stille. Den her sang var med til at prikke hul og gav mig mod på at fortsætte".

Thomas Ring udgav sit første album "Wrong Side of the Daylight" i 2011, hvor GAFFA's anmelder Signe Bønsvig Wehding under overskriften "X Factor-vinderen debuterer i den bløde mands ende af rockskalaen" gav albummet tre stjerner. Denne blev efterfulgt af ep'en "Another Side of the Daylight" også fra 2011. Han har siden debuten turneret flere gange, både som solist og med band.

Thomas Ring er den første danske X Factor-vinder, siden programmet startede i 2008, der udgiver sit andet album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA