x

Bon Jovi turnerer uden Sambora igen

Bon Jovi turnerer uden Sambora igen

I en kort pressemeddelese har Bon Jovi forklaret guitarist Richie Samboras (nummer tre fra venstre på foto) manglende tilstedeværelse på den igangværende turné som "personlige problemer". Turnéen og de planlagte koncerter vil dog fortsat blive gennemført, med canadiske Phil X som erstatning for Sambora. 

Bandets koncert i tirsdags var 45 minutter forsinket, og da Jon Bon Jovi endelig entrerede scenen, fortalte han de fremmødte fans, "at Richie Sambora ikke vil optræde i et stykke tid. Jeg hvade to valgmuligheder – enten at pakke sammen og tage hjem eller give jer alt, hvad jeg har."

Den lokale radiostation Q107 reporterede yderligere, at sangeren også fortalte, at guitaristen hverken var i fængsel eller på hospitalet, og at beslutningen var taget kun få timer før koncertstart. 

Sambora virkede ellers klar på at optræde som planlagt, da han sidste torsdag tweetede "God påskeferie til alle... touren fortsætter på tirsdag... på vejen igen.." 

Guitaristen missede allerde en del koncerter i 2011, da han meldte sig frivilligt på et rehab-center for at komme sit alkohol- og stof-misbrug til livs. Også dengang blev Sambora erstattet af Phil X.

Bon Jovi optræder i Parken 6. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA