x

The Raveonettes varmer op for Depeche Mode

The Raveonettes varmer op for Depeche Mode

The Raveonettes er med som gæst til koncerten med Depeche Mode i Århus til sommer. Sune Rose Wagner og Sharin Foo har enorm succes på musikscenerne i store dele af verden – ikke mindst i USA og England – og har derfor ikke så ofte tid til at gæste vore egne breddegrader; så meget desto større er forventningens glæde, når de spiller i Århus d. 7. juni klokken 20.00 på NRGi Park, Århus (tidl. Atletion) - det bliver i øvrigt eneste mulighed for at høre bandet live i Danmark denne sommer.

Sidst, The Raveonettes spillede i Danmark, var i oktober 2005. Her spillede de sammen med The White Stripes ved koncerten kaldet ”Blå Tone”, som foregik i København på det gamle og nedlagte DSB-lokomotiv værksted. I foråret 2005 udkom The Raveonettes nye album ”Pretty In Black”, som blev meget flot modtaget.

The Raveonettes har netop i starten af indeværende år haft den sjældne fornøjelse at modtage en filmpris. Bandet blev tildelt en Robert for sangen ”Please You” fra soundtracket til Ole Christian Madsens filmatisering af Jacob Ejersbos bestseller-roman ”Nordkraft”.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Raveonettes varmer op for Depeche Mode. På Dave Gahan & Co’s amerikanske turné var de også hyret til at varme publikum grundigt op, inden stjernerne entrede scenen.

Engelske Muse var i øvrigt tidligere annonceret til at varme op for Depeche Mode i Århus, men de har måttet aflyse.

Køb din billet her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA