x

Justin Bieber forårsager eksamens-flytning

Justin Bieber forårsager eksamens-flytning

Om man kan lide ham og hans musik eller ej: Justin Bieber kan altså noget med pigerne. Det må man give ham. Det har en række norske skoler også måttet indse, og de har derfor flyttet eksamensdatoer i denne måned, for at undgå konflikt med Justin Biebers ankomst til Oslo. Fem skoler i Ålesund besluttede at justere deres eksamensprogram for at imødekomme lokale Beliebers' planer om at tage til sangerens koncert.

"Vi finder det ærgerligt, men ville hellere udskyde de norske eksamener for at undgå problemer," udtaler Roar Aasen, rektor på Blindheim skole i Ålesund til AFP. Frygten lå i, at en masse unge muligvis ville springe eksamen over, fordi de hellere ville tage den syv timers lange tur til Oslo, hvor Bieber optræder den 16. og 17. april.

Ifølge NRK havde omkring halvdelen af pigerne på Blindheim Skole købt billetter til showet. Og på grund af lignende interesser på andre skoler valgte flere rektorer altså at ændre eksamensdatoerne. 

I Danmark er der i øjeblikket også tale om fare for danske eksamener. Dog har det intet med et popstjernefænomen at gøre, men derimod med den nuværende lærerlockout, der for alvor startede i tirsdags. Børne- og undervisningsminister Christine Antorini har dog sagt, at lockouten ikke kommer til at påvirke de danske eksamener.

Justin Bieber besøger Parken i København 20. april til en udsolgt koncert.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA