x

Joe Bonamassa kommer til Danmark

Joe Bonamassa kommer til Danmark

Til efteråret drager Joe Bonamassa på en omfattende turné, der tager ham rundt i USA, Canada og Europa. I den forbindelse lægger han også vejen forbi Danmark, helt bestemt den 8. oktober i Falkoner Salen i København.

På trods af sin unge alder på 35 år nærmer Joe Bonamassa sig de 25 år som professionel musiker. Det skyldes, at gennembruddet kom i en tidlig alder, da han som kun 12-årig var opvarmning for B.B. King. Siden da har karrieren taget fart for Bonamassa, der har udgivet 15 soloalbum på eget label – J & R Adventures – og omtales som en af sin generations største guitarister. Joe Bonamassa har desuden fået opkaldt en Gibson-guitarmodel samt en Marshall -forstærker efter sig.

Joe Bonamassa besøgte sidst København i 2010, hvor han spillede på Store Vega. GAFFAs anmelder Rasmus Heide overværede den koncert, kvitterede med fire stjerner og skrev:

"I koncertens sidste tredjedel får vi en opvisning i dynamik og tempo på akustisk guitar. Fingrene flintrer hen over gribebrædtet som små lyn, og detaljerigdommen er så ubeskrivelig, at luftekvilibristerne på gulvet giver op, ser på hinanden og tager sig til hovedet. Der er dømt åbne munde og polypper, men igen fornemmer man, at Bonamassas styrke ligger i teknikken snarere end i følelsen."

Billetsalget til koncerten med Joe Bonamassa i Falkoner Salen den 8. oktober starter den 11. april klokken 10.00 via Billetnet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA