x

Jokeren og Felix Smith på scenen til Copenhagen Ink Festival

Jokeren og Felix Smith på scenen til Copenhagen Ink Festival

Når Copenhagen Ink Festival løber af stablen i perioden 9.-11. maj bliver det med mange former for underholdning, freakshows og musikalske indslag. I dag kan festivalen præsentere to af dem, der skal styre løjerne, konferenciers Jokeren og Felix Smith. Jokeren vil desuden give sin første offentlige optræden i flere år (bortset fra en kort optræden med DJ Static på Roskilde Festival 2012) på festivalens sidste dag, lørdag.

Jesper Dahl, med aliasser som Jokeren, Joker Jay og Gigolo Jesus, brød igennem i 90'erne med gruppen Den Gale Pose, og gik siden solo. Under disse aliasser står Jesper Dahl bag adskillige hits så som "Spændt Op Til Lir", "Havnen", "Godt Taget" og "Kvinde Din", men har i sin karriere ikke kun foldet sig ud som rapper og producer. I 2005 startede han i samarbejde med Universal Music sit eget pladeskab Flamingo Records, og i 2006 sprang han ud som skuespiller i Hella Joofs "Fidibus". I 2012 udkom han med bogen "Det Er Bare Ord" og senere novellesamlingen "Sengen Er Giftig" og er i øjeblikket aktuel med programrækken "Farezonen" på Kanal 5. Og til maj står han altså på scenen som konferencier til Copenhagen Ink Festival.

Felix Smith har de sidste ti år været dominerende på sendefladen på både DR og TV2, hvor han har haft flere værtsroller på programmer som X Factor, Voice – Danmarks Største Stemme og Talent. Felix Smith er selv, ligesom Jokeren, stor tilhænger af farvestrålende tatoveringer, hvorfor de to synes at være gode repræsentanter for festivalen.

Copenhagen Ink Festival foregår på Tap 1, hvor der vil være 180 af verdens førende tatovører, samt musikalske indslag ved blandt andre The Enigma.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA