x

NorthSide og Aarhus Universitet laver musikquiz

NorthSide og Aarhus Universitet laver musikquiz

Northside har gang i mange tiltag, og festivalen står således torsdag 18. april bag en aften på Aarhus Universitet med koncert med Mother Lewinsky, og musikquiz præsenteret af Pelle Peter og Nicholas Kawamura fra P3 og P6 Beat.

Samarbejdet mellem NorthSide og Aarhus Universitet startede på sidste års festival, da man sammen skabte et oplevelsesunivers med navnet InnoSide. Her fik unge entreprenører mulighed for at præsentere deres iværksættervirksomheder og engagere sig med NorthSide-publikummet.

Formålet med InnoSide var at sætte fokus på innovation og iværksætteri, og i år udvides det med et fokus, der inkluderer bæredygtighed. Både NorthSide og Aarhus Universitet har et ønske om at tænke nyt og være i udvikling, og for Aarhus' største uddannelsesinstitution er det noget nyt at være til stede på en musikfestival.

– Rigtig mange af vores nuværende og kommende studerende deltager på festivalen, men der er også andre naturlige synergier mellem NorthSide og Aarhus Universitet. Festivalen satser på bæredygtighed og innovation, og det passer perfekt med de områder, som vi vægter højt. Derfor vælger vi at være med igen i år, fortæller event- rekrutteringschef på Aarhus Universitet, Anders Frølund.

Men inden årets festival løber af stablen i dagene 14.-16. juni, inviterer NorthSide sammen med Aarhus Universitet og Studenterhus Aarhus til stor musikquiz i Stakladen i Aarhus. Værter for musikquizzen er radio-teamet Pelle Peter og Nicholas Kawamura, som vil guide alle musikinteresserede gennem en omgang skarpe musikspørgsmål, hvor der samtidig er mulighed for at vinde store præmier.

Program for aftenen:

Kl. 18.30 Dørene åbner

Kl. 19.00 Musikquiz med Pelle Peter og Nicholas Kawamura

Kl. 21.00 Koncert med Mother Lewinsky

Kl. 22.30 Fest / dj's

Der er gratis entré til NS Musikquizzen, og billetter til koncerten købes med en særlig quiz-rabat.

Hold til NS Musikquizzen tilmeldes nu på [email protected]

Man kan være to-seks personer på hvert hold, og det er obligatorisk at skrive holdnavn på, når man tilmelder sig.

Deadline for tilmelding er søndag d. 14. april. Tilmelding er bindende.

Programmet for NorthSide 2013 er som følger: Alt-J (∆), Arctic Monkeys, Band of Horses, Biffy Clyro, Bikstok Røgsystem, Bloc Party, Daughter, Deap Vally, The Eclectic Moniker, Ellie Goulding, Everything Everything, Fallulah, The Flaming Lips, The Floor Is Made Of Lava, Frightened Rabbit, Fun., Gogol Bordello, Imagine Dragons, Kaizers Orchestra, Kashmir, Keane, Kings of Convenience, The Knife, Kristina Renée, Left Boy, Modest Mouse, Mø, Nephew, Nick Cave & The Bad Seeds, Passenger, Peter Sommer, Phoenix, Portishead, Rasmus Walter, Shaka Loveless, Spleen United, Tegan and Sara, Tom Odell, Trentemøller, When Saints Go Machine og The William Blakes.

Spilleplanen forventes at ligge klar i begyndelsen af maj måned.

NorthSide 2013 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 14.-16. juni. Find billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA